tuft
Я просто не берегу силы на обратный путь © "Гаттака"
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« : Январь 30, 2009, 06:37:06 » |
|
Хтось читав цього письменника? Він тільки що додав мене до "друзів". Каже, що аватарка сподобалась. Дивно це якось =) Я йому чесно зізнався, що перший раз бачу його ім'я
|
|
|
|
||У божевіллі утвори сузір'я віри в неймовірне... © Олег Скрипка
|
|
|
Windy
Магистр
|
|
« Ответ #1 : Январь 30, 2009, 06:50:06 » |
|
Не читала. Його жанр? Краще до друзів Євгенія Гришківця. Він веде свій блог.
|
|
|
|
|
|
|
tuft
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« Ответ #2 : Январь 30, 2009, 07:02:07 » |
|
Він веде свій блог. Всі ведуть свій блог ))) Його жанр? Судячи з обкладинок, фантастика. В мене сумління, що це та література, до якої звикли Ви Я не про жанр "фантастика", а про цього конкретного автора. PS В принципі, не дуже це і дивно - в нас є спільні друзі. Але дивно
|
|
|
|
|
|
|
Windy
Магистр
|
|
« Ответ #3 : Январь 30, 2009, 07:09:54 » |
|
В мене сумління, що це та література, до якої звикли Ви Саме я? Чи більшість людей? Навіть цікаво, що ж він такого нашкрябав ( ) там. Треба буде подивитись. Після - відпишусь.
|
|
|
|
|
|
|
tuft
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« Ответ #4 : Январь 30, 2009, 07:32:00 » |
|
Саме я? Чи більшість людей? Зараз спробую пояснити. Навіть цікаво, що ж він такого нашкрябав Я просто думаю, що він один з тих авторів (дивлячись на назви романів та на обкладинки), які заполонили книжкові ринки, пишуть легкі пригодницькі книжки, які не несуть особливого розумового навантаження. Таких письменників читають багато людей (і я теж), а Ви, здається, звикли саме до вдумливої літератури. PS Я не гоню на автора, адже сам пишу щось подібне. Тільки не видаюся - сподіваюсь поки що
|
|
|
|
|
|
|
FazU
|
|
« Ответ #5 : Январь 30, 2009, 08:20:50 » |
|
Тафте, а де він видавався? ( Отправлено в: Январь 30, 2009, 19:18:31) Та він щей музикант і також "ВИДАЄТЬСЯ"
|
|
|
|
|
|
|
tuft
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« Ответ #6 : Январь 30, 2009, 08:29:59 » |
|
FazU, на обкладинках я бачу видавництво АСТ "Звёздный лабиринт". В цій серії видається Лукьяненко наприклад. На інших обкладинках не бачу логотипів ніяких - так що не знаю.
|
|
|
|
|
|
|
FazU
|
|
« Ответ #7 : Январь 30, 2009, 08:55:51 » |
|
Ага я посмотрел. "Звездный лабиринт" признал родимого - у меня Три в одном Про Неудачника)))) Лабиринт отражений и т.д.))
|
|
|
|
|
|
|
Windy
Магистр
|
|
« Ответ #8 : Январь 30, 2009, 10:20:17 » |
|
АСТ "Звёздный лабиринт". В цій серії видається Лукьяненко наприклад Кх, простите, не хило. Лабиринт отражений Мне понравилось - как для фантастики неплохо. ( Отправлено в: Январь 30, 2009, 09:18:30 ) Я просто думаю, що він один з тих авторів (дивлячись на назви романів та на обкладинки), які заполонили книжкові ринки, пишуть легкі пригодницькі книжки, які не несуть особливого розумового навантаження. Таких письменників читають багато людей (і я теж), а Ви, здається, звикли саме до вдумливої літератури Шкода. Я вже зібралася: дуже цікаво щось нове завжди. Щодо мене, як бачите, Лук'яненко я теж читала, ось тільки не все прийшлося до смаку. )
|
|
|
|
|
|
|
tuft
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« Ответ #9 : Январь 30, 2009, 11:07:47 » |
|
Шкода. Я вже зібралася: дуже цікаво щось нове завжди. А я не читав. Мої думки - це як раз те, коли кажуть "судять книжку по обкладанці" Може там дійсно класні твори. Не знаю. Якщо мені попадеться його книжка - я прочитаю.
|
|
|
|
|
|
|
Windy
Магистр
|
|
« Ответ #10 : Январь 31, 2009, 12:03:22 » |
|
Якщо мені попадеться його книжка - я прочитаю Вибачте, але в Інтернеті марно шукати, я так розумію?..
|
|
|
|
|
|
|
tuft
Firebiker
Проректор
Homo fortunatus
|
|
« Ответ #11 : Январь 31, 2009, 01:43:52 » |
|
Вибачте, але в Інтернеті марно шукати, я так розумію?.. Я читаю тільки з паперового носію Як добре обговорюється у нас автор, якого ніхто не читав ))))
|
|
|
|
|
|
|
|