novichok
Профессор
OfflineНаграды:
Чак Норрис может чихать с открытыми глазами
|
|
« Ответ #80 : Ноябрь 17, 2007, 09:14:50 » |
|
San_V, мне, кстати, тоже этот вопрос интересен
Я прийшов і відповідаю.... Таке питання мені вже колись задав Тафт.Тому у відповідь я просто виклам свою відповідь з ОП : \\\\\\\Привіт. Так ,я з Донецька. У реальному житті спілкуюся виключно російською, бо абсолютна більшість співрозмовників спілкується російською і не бажає володіти українською...Не полюбляю тих ,хто ненавидить або зневажає мову своєї країни....А тут зненацька подумав : " А чому б на форумі не відписуватися українською? "...От і все...\\\\\\\\\ Можете глянути, перші мої пости були все ж таки російською ... В этом топике как в CDMA. Все кричат, только каждый слышит того, у кого код с ним одинаковый. novichok и Archangel, оставайтесь при своем мнении.
Все правильно....ніхто не слухає...я вже 10 раз кажу,що той факт ,що людина сказала:" я не дам тобі курсач"-це ще не зовсім крамольно,я...ммм...напишу великими буквами ,да вибачить мене Алдер, я вважаю НЕПОРЯДНИМ подвійну брехню у вічі ( мене чесно кажучи дивують фрази типу "...не все могут говорить правду в глаза..,," ,ні, сама фраза не дивує, але я впевнений ,що про політиків наших так не кажете, про робітників ЖЕКа так би не сказали якщо б вам пообіцяли щось зробити б ,а не зробили б)- а це подвійні стандарти), і я вважаю НЕПОРЯДНИМ ,те ,коли людина БЕРЕ курсач і не дає його нікому з тих,хто перебуває з нею приблизно у такому же статусі щодо працездатності щодо виконання курсача А так получается американизм какой-то никому не дам, или дам группке Это по поводу ВСЕМ. Просто представил обратную ситуацию, которая якобы по твоим словам верна. А инверсия от "никому не дам" в моем понимании "дам всем". Можно уточнить - "дам всем, кому надо". Це просто фантастика.....Інверсія від "нікому не дам"-це "дам усім,кому надо"... ТИ підійди до Ярошенка ,якими очима він на тебе гляне, та до кого хочеш підійди..... Прямим текстом ,до речі у Фолдора було уточнено, чи він не дає тільки тому ,хто просить у даний момент ,чи всім....він відповів НІКОМУ. (Отправлено в: 17 Ноября 2007, 18:36:18)Тут еще можно поднять вопрос: а порядочно ли поступили те, кто просил у него курсач. Ведь потом они бы поступили бы подло по отношению к преподавателю выдавая чужую работу за свою. Или преподавателя обманывать можно?
Якщо ти бажаєш розмовляти по цій темі,то знаєш,до чого можна добалакатися? До того ,що преподи ставлять 3 ,коли треба ставити 2 і після цього з,являються Дніпропетровськ,Бровари ізраїльський літак,Скнилів і таке інше....(я розумію ,що зараз багато з тих, хто вже закінчив та працює скаже що йому не знадобилися багато з викладених дисциплін та знань..але не забувайте, в якій галузі ви працюєте....) ..до власної країни це не "подло"? Ну добре тут може я з глобальністю мислення і перегнув,але ......а чи не "подло" коли препод від одного,нічого не тямлющого студента бере хабар (грошима,книжками,рибалчиними приладами-і таке було),а іншому оцінку не ставить просто так і брати нічого не хоче. Так що ,що там "подло" і що не "подло" у даному напрямку..... я гадаю не треба підіймати таке питання....
|
|
|
|
Челябинские медсестры настолько суровы ,что *** поймешь :братья это или сёстры....
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
я суров и да пребудет со мной бубен....
|
|
« Ответ #81 : Ноябрь 17, 2007, 09:28:24 » |
|
и понеслась....
|
|
|
|
Приятный парадокс жизни именно в том, что пока не станешь умным - не поймешь, что ты - дурак....
|
|
|
Auris
Магистр
|
|
« Ответ #82 : Ноябрь 17, 2007, 11:17:07 » |
|
Да, проблема которая возникает постоянно. Сама не раз оказывалась в такой ситуации. Просто не понимаю, к чему такие обвинения и упреки. Правильно сказал, сдам сам, потом помогу другим. Очень неприятно, когда плодами твоего кропотливого труда воспользуются те, кто вместо того чтобы хоть немного подумать и разобраться, просто проводили время в свое удовольствие. А потом просят тебя о "помощи"... А насчет того, что соврал: да мало ли что там случилось, может сначала решил никому не давать, а потом передумал. Друзья на то и друзья, что они получили его первыми. И молодцы, что не стали распространять курсач, раз автору пообещали. И вообще, плодами своего труда автор рапоряжается так, как считает нужным, и это его право.
|
|
|
|
|
|
|
LazarusLong
Ирландский доброволец
Проректор
Ukrainian by birth, Irish by the grace of God
|
|
« Ответ #83 : Ноябрь 17, 2007, 11:22:15 » |
|
Auris, бестолку. Эти слова уже повторялись не один раз. От novichokа аргументы отскакивают, как горох от стенки.
|
|
|
|
Когда ему нужно - он русский, когда нужно - украинец, а когда ему ни хрена не нужно - он ирландец.
"...Он любил говорить факин щит Когда что-то не так ему Принимал он свой самый ирландский вид И кидался трубкой в жену..."
|
|
|
novichok
Профессор
OfflineНаграды:
|
|
« Ответ #84 : Ноябрь 17, 2007, 11:49:36 » |
|
Auris, бестолку. Эти слова уже повторялись не один раз. От novichokа аргументы отскакивают, как горох от стенки.
Які аргументи? Я кажу ,що було -факти подаю ,а не припущення типу " мало ли как там было.." Припущення-це не аргумент. Я не кажу ,що треба було пообіцяти нікому не давати,а дати ....Я кажу ,що не треба було взагалі,якщо ти порядна людина, на це йти-собі брати ,а нікому не давати.....коли курсач бере людина ,яка його самостійно в житті б не зробила- і не дає його таким самим десь 15-20 студентам як вона сама-це ПОРЯДНО? Ось відповіси мені ,будь ласка,Лазарус на це конкретне питання ! Це я вже "бестолку" пишу 11 раз ,що я НЕ КАЖУ ,ЩО НЕ ДАВАТИ КУРСАЧ В ПРИНЦИПІ -ЦЕ КРАМОЛЬНО, він-автор ,добре хай робить з ним ,що хоче. Крамольно- брехати.
|
|
|
|
Челябинские медсестры настолько суровы ,что *** поймешь :братья это или сёстры....
|
|
|
Archangel
Профессор
|
|
« Ответ #85 : Ноябрь 18, 2007, 01:08:23 » |
|
Люди я не пойму чего все уперлись в курсач, уже сто раз говорили, что не в курсаче дело. Вот как бы все посмотрели, если (я не говорю что такое случится, все чисто гипотетически) скажем Alder или кто-то другой возьмет и не выложит фотки скажем с форумовки или другого мероприятия вообще, или скажем даст их 2-3 людям и скажет никому не давать. Это что нормально? Хотя по вашим рассуждениям - нормально ведь он же автор, как хочет так и распоряжаеться. Если вы согласитесь что подобная ситуация в норме вещей, то таков ваш выбор и потом не удивляйтесь, что с вами будет происходить подобное. И тему можно будет закрыть, значит у нас просто разный менталитет и мы никогда друг друга не поймем по этому поводу.
|
|
|
|
Птицей Гермеса меня называют. Крылья свои пожирая, сам я себя укрощаю.
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
|
|
« Ответ #86 : Ноябрь 18, 2007, 01:10:08 » |
|
речь идет об авторских правах...или я уже потерял мысль....
|
|
|
|
Приятный парадокс жизни именно в том, что пока не станешь умным - не поймешь, что ты - дурак....
|
|
|
Alder
|
|
« Ответ #87 : Ноябрь 18, 2007, 01:21:45 » |
|
Archangel, фотки нельзя сравнивать На них право имею не только я как автор, но и те, кто на них изображен, если только не подписано документа, в котором они отказываются от своих прав или предоставляют мне полное право распоряжаться их фотографиями.
|
|
|
|
"There are things known and there are things unknown, and in between are the doors..." (Jim Morrison)
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
|
|
« Ответ #88 : Ноябрь 18, 2007, 01:24:46 » |
|
согласен с Alder
|
|
|
|
|
|
|
Archangel
Профессор
|
|
« Ответ #89 : Ноябрь 18, 2007, 01:37:50 » |
|
Алдер ну какая разница, какие фотки это уже буквоедство, ну можно взять хотя бы последние с Дебюта. Просили их выложить как раз не те кто на них находиться. Мы же тут не по поводу знания законов об авторских правах дискутируем.
|
|
|
|
Птицей Гермеса меня называют. Крылья свои пожирая, сам я себя укрощаю.
|
|
|
Alder
|
|
« Ответ #90 : Ноябрь 18, 2007, 01:43:23 » |
|
Archangel, понятное дело, что не поводу знания законов. Но сравнивать нельзя я считаю. Вот если бы ты сказал - Alder сделал классные фотки дикой природы, тогда еще можно По теме - уже все сказано. Все точки зрения и все стороны этой ситуации изложены. Каждый решает для себя сам как ему поступить в такой ситуации с любой ее стороны.
|
|
|
|
"There are things known and there are things unknown, and in between are the doors..." (Jim Morrison)
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
|
|
« Ответ #91 : Ноябрь 18, 2007, 01:43:46 » |
|
Archangel а по-моему о нем самом и шла речь в самом начале, ведь если вернуться к истокам темы то мы рассматриваем курсач как творческую работу некоторого человека, который могет быть ночами не спал из-за нее,то есть это личное ноу-хау этого студента, и он вправе распоряжаться им по своему усмотрению
|
|
|
|
|
|
|
novichok
Профессор
OfflineНаграды:
|
|
« Ответ #92 : Ноябрь 18, 2007, 01:55:47 » |
|
речь идет об авторских правах...или я уже потерял мысль....
Ти дійсно "потерял мысль". Просто Архангел мав необережність пом,янути слово "віндовз" і ті ,хто мабуть бажали замилити тему (бо на той момент вона як раз почала переходити з загальних фраз до конкретних слів та висловлювань учасників випадку) почали розводити тут розмови про різні суто комп,ютерні штуки ,в тому числі про авторські права на всесвітньо відомі бренди..От і все. 2 Лазарус:чекаю на відповідь щодо мого питання. (Отправлено в: 18 Ноября 2007, 00:44:13)Я точно не знаю,куди це треба було написати ,але напишу сюди... У мене в группі деякий час тому виникла така ситуація: Ми отримали завдання на курсову роботу, завдання за великим рахунком однакове для всіх,лише невеликі розбіжності...Один з хлопців зробив цю курсову роботу досить швидко(ту основну частину ,що робиться на комп,ютері,залишилося лише оформлення). Інші люди з групи попрохали його: " Дай нам ті файли твоєї курсової" (слід відзначити ,що ті ,хто прохав ,зовсім не збиралися понести ці ж самі файли на перевірку як свою курсову).Він відповів: " Ні,я нікому не дам,поки сам не здам ,коли здам -дам кому завгодно,я не хочу ніяких "неожиданностей"(як він сказав) " Також слід відзначити ,що преподи ,що приймають курсову, різні-у нього ,і у тих хто прохав....Ну добре,ні так ні... Через деякий час група дізнається,що він все ж таки дав курсову тим людям,кого він вважає своїми друзями, і попрохав їх нікому більше не давати курсову( 2 людей). Не буду спеціально казати реакцію свою власну і ті різні реакції,що були у групі(протилежно різні). Пройшов деякий час,цей хлопець здав курсову....після цього 3 людина ,яку він вважає своїм другом, отримала від нього вже повністю оформлену курсову(ел.варіант) і запаролений архів, із коментарієм,мовляв цей архів даси іншим через 2 тижні(тобто не те ,що сам архів,а пароль від нього), і ця людина пообіцяла нікому не давати оформлений курсач,як і ті двоє. В мене до форуму 2 дуже хвилюючих мене питання: 1) Чи було у вас щось подібне? 2) Як ви би оцінили дії учасників цього випадку?
Сан Дієго,дивись.... Я виклав тут лише фактаж,без власної думки. Там написано "..ну добре ,ні ,так ні.." невже ця фраза не дійшла до всіх,що справа не в тому що хтось просто не дав курсач? Я попрохав оцінити дії всіх учасників процесу....довгий час ніхто не бажав оцінювати діїї тих ,хто взяв....Це раз. ПО всьому цьому посту ,здається,можна подивитися,що акцент не ставиться на курсачі як такому . І читайте минулі пости ,я чітко окреслив потім 2 питання (щодо брехні та "третьої" людини). До речі ,якщо хтось не зрозумів,то курсач з,явився у тих ,хто його прохав через 5 днів,якщо бажаєте конкретно- 11 жовтня
|
|
|
|
|
|
|
San_V
Доцент
|
|
« Ответ #93 : Ноябрь 18, 2007, 01:56:37 » |
|
Видать что-то эти парни недоговаривают, раз их не устраивает мнение общественности.
|
|
|
|
А кто будет портить великий русский язык, тот получит в рыло без базара (c) Cannibal Corpse
|
|
|
LazarusLong
Ирландский доброволец
Проректор
|
|
« Ответ #94 : Ноябрь 18, 2007, 01:58:08 » |
|
San_V их не устраивает мнение общественности, потому, что оно не совпадает с их собственным.
|
|
|
|
Когда ему нужно - он русский, когда нужно - украинец, а когда ему ни хрена не нужно - он ирландец.
"...Он любил говорить факин щит Когда что-то не так ему Принимал он свой самый ирландский вид И кидался трубкой в жену..."
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
|
|
« Ответ #95 : Ноябрь 18, 2007, 01:58:44 » |
|
novichok офтоп каешна, но посоветуй аффтару курсача лицензии на него толкать
|
|
|
|
|
|
|
novichok
Профессор
OfflineНаграды:
|
|
« Ответ #96 : Ноябрь 18, 2007, 02:01:10 » |
|
novichok офтоп каешна, но посоветуй аффтару курсача лицензии на него толкать San_V их не устраивает мнение общественности, потому, что оно не совпадает с их собственным.
Чекаю відповіді на моє питання...... Видать что-то эти парни недоговаривают, раз их не устраивает мнение общественности.
Якщо в тебе є конкретне питання,давай.А такі пости незмістовні
|
|
|
|
|
|
|
San_V
Доцент
|
|
« Ответ #97 : Ноябрь 18, 2007, 02:08:32 » |
|
Якщо в тебе є конкретне питання,давай.А такі пости незмістовні Да нет у меня никаких к тебе вопросов. Я вижу две причины местных разногласий: 1. Либо ты рассказал не все, что касается темы и люди не могут правильно оценить ситуацию 2. Либо ты не можешь правильно высказать свои мысли, чтобы убедить форумчан в своей правоте Тебе не кажется странным, что большинство людей особой проблемы в заглавном посте топика не видят? Подумай над пунктами выше
|
|
|
|
А кто будет портить великий русский язык, тот получит в рыло без базара (c) Cannibal Corpse
|
|
|
LazarusLong
Ирландский доброволец
Проректор
|
|
« Ответ #98 : Ноябрь 18, 2007, 02:10:11 » |
|
novichok долго будешь ждать. Как я уже писал раньше - своё мнение я выразил. Чьё либо еще мнение по этому вопросу (и ваше в том числе) меня интересует мало. Никого ни в чем переубеждать, а тем паче вступать в бессмысленную дискуссию не собираюсь. Тем более, так как тему эту почти не читаю, то и вопроса не видел.
|
|
|
|
|
|
|
San Diego
Mодератор
Профессор
|
|
« Ответ #99 : Ноябрь 18, 2007, 02:12:45 » |
|
novichok мерси))
(Отправлено в: 18 Ноября 2007, 01:10:58)
вообще вариантов будет много, сколько людей обсуждают эту тему, столько и мнений, ИМХО каждый шишки по разному набивал...да простят меня модераторы за двойной пост...
|
|
|
|
|
|
|
|